Процесори

3719659 Процессор Intel Pentium G5420 Box
код: 3719659
1 од 1797.00 1797.00 грн до кошика
(1) Харьковская
3266678 Процессор Intel Celeron G4900 Box
код: 3266678
1 од 1218.00 1218.00 грн до кошика
(1) Харьковская